Izmēģiniet Sadolin Visualizer

Lejupielādējiet lietotni un virtuāli pielaikojiet toņus uz sienām
Skatīt
CF17 colour trend research 1A

2017. gada krāsu tendenču izpēte

2017. gada krāsu tendenču izpēte

Katru gadu mūsu krāsu speciālisti aicina starptautiskos tendenču vērotājus un autoritātes no dažādām dizaina jomām pievienoties viņiem «AkzoNobel» globālajā estētikas centrā. Kopā viņi pēta un nosaka sociālās un dizaina tendences, kas ietekmēs patērētāju krāsu un interjera noformējuma izvēles nākamajam gadam.

CF17 colour treand research 2A

Viņi nosauc vairākas galvenās tendences un vienu visaptverošu tematu, kas uztver mirkļa noskaņu.

CF17 colour treand research 3A

Pēc tam globālajā estētikas centrā tiek identificēti krāsu toņi, kam noteikti ir jābūt un kas iedzīvina šos motīvus mājās. Un tad mūsu krāsu speciālisti izstrādā prognozi «Color Futures».

2017. gada krāsu palete ir atklāta

CF17 colour trend research 4A

Gada krāsu palete ir saistīta ar līdzsvaru. Šogad mēs novērojam interesantu kontrastu starp drosmīgām, uzkrītošākām krāsām un pieklusinātām, gaišākām nokrāsām. Šis gaišo balto un neitrālo krāsu spektrs ir lielisks papildu fons spilgtām, tendencei raksturīgām krāsām, ļaujot tām skaisti izcelties. Kopējais rezultāts ir patiesi pieejama krāsu palete, ko var viegli izmantot arhitektūrā un interjera noformējumā. Iztēlojieties krāsas savā mājā, izmantojot [Sadolin Visualizer] (http://visualizer.sadolin.lv/index.php?lang=lv).

Izmēģiniet Sadolin Visualizer
Notiek datu iegūšana, lūdzu, uzgaidiet...