Izmēģiniet Sadolin Visualizer

Lejupielādējiet lietotni un virtuāli pielaikojiet toņus uz sienām
Skatīt
CF17 Coty 1A

2017. gada krāsa

Gada krāsa - DENIM DRIFT SO.10.50

CF Coty 2A

Atklājiet 2017. gada krāsu, Denim Drift, un saistīto krāsu paleti zemāk, lai atspoguļotu laika zīmes un iegūtu jaunu skatījumu uz dzīvi. Tā ir brīnišķīga krāsu palete, kas ir populāra, viegli saprotama un tomēr tik svaiga, izsmalcināta un daudzpusīga.

«Mūsu pārskats par starptautiskās arhitektūras, modes un dizaina tendencēm atklāja, ka zilā ir šī brīža krāsa. Lai tā kļūtu piederīga jūsu mājai, speciālistu grupa izvēlas zilo, kas vienlīdz labi iederas gan virtuvē, gan guļamistabā.

CF17 Coty 3A

Zilā ir mūsu ikdienas krāsa. Debesis virs mums. Mūsu valkātās drēbes. Denim Drift ir krāsa, kurai jābūt 2017. gadā. Tā lieliski izskatīsies uz jūsu sienas! »

Helēna van Gente
radošā direktore
«AkzoNobel» globālā estētikas centra

CF Coty 4A

Sagatavojiet otu, lai to iemērktu Denim Drift, «Sadolin» 2017. gada krāsā, kā to identificējuši mūsu starptautiskās organizācijas speciālisti – katrs rūpīgi izvēlēts no savas pārstāvētās dizaina jomas.

CF17 Coty 5A

Lai parādītu, cik daudzpusīga krāsa ir Denim Drift, mūsu globālā estētikas centra speciālistu grupa ir rūpējusies par piecām tendencēm, pie tam katrā no tām krāsas lietojumam ir atšķirīga iedarbība.

Izmēģiniet Sadolin Visualizer
Notiek datu iegūšana, lūdzu, uzgaidiet...